Aktív szellemgyógyászat©®
Aktív szellemgyógyászat ©®

Az Aktív Szellemgyógyászat által válik teljessé az energetikai gyógyászat. Ez az a módszer ami a tünetek kezelésére szolgál. Teljessé válik, mert miután a REIKI vel megteremtettük az egészséges harmóniát kívül és belül, az AROLO-val megtámogattuk a tüneteket kiváltó okot, az Aktív Szellemgyógyászat segítségével képesek vagyunk a megfelelő tünetkezelésre.


F.E. Eckard Strohm több mint 30 évvel ezelőtt fejlesztette ki ezt a módszert. A több lépcsőből álló energetikai gyógyító munka fokozatai egymásra épülnek, és így egyre tudatosabban segítik a tanulót a gyógyászat lehető legeredményesebb használatában.


Tanfolyamok a szervezeten belül:

Aktív Szellemgyógyászat©® I.
A tanfolyamon szó van az egészség-betegség mély, átfogó értelmezéséről, a pszichikai háttér jelzéseiről. Gyakorlás során a tanuló elsajátítja az Aktív Szellemgyógyászat diagnosztikai, és energiaátviteli technikáit.
Tanfolyami díj: 6.875 Ft.

Aktív Szellemgyógyászat©® II.
A beavatással a tanuló mellé egy szellemi segítő kerül, aki ezután kiséri őt gyógyító munkájában. A tanfolyamon szó van a színek, a kristályok gyógyító erejéről. Megismerheti az önkezelés technikáit, a távdiagnózis felállításának lehetőségét, és a távgyógyítás tudományát.
Tanfolyami díj: 6.875 Ft.

Aktív Szellemgyógyászat©® III.
Az eddig tanult technikák átismétlése és újabb gyógyítási módszerek elsajátítása a tanfolyam anyaga. Megtanulja a résztvevő az "energetikai injekció", és a "lézer-technika" használatát, továbbá a hipnózis alapjait, és a gyógyászatban történő használatát.
Tanfolyami díj: 11.875 Ft.

Aktív Szellemgyógyászat©® IV.
A tanfolyamon a tanulók átfogó ismeretanyagot kapnak az emberi test felépitéséről és müködéséről. A képzés koronájaként a tanuló elsajátítja a vér nélküli energetikai műtét tudományát, az un. PSZI-SEBÉSZETet. Egy beavatás teszi a tanulót erre alkalmassá, amikor kellő felügyelet mellett a tanuló harmadik szeme is megnyitásra kerül. Egy újabb segítőt is kap az illető egy Raffaelita személyében. Ez a technika hatékonyságával egészen új fejezetet jelent az energetikai gyógyításban. Ezen kívül még számos más módszer ismeretéhez juthat a tanuló, melyekkel gyógyító munkáját tudja eredményesebbé tenni. Ez a tanfolyam kizárólag csak a R.A.I. keretein belül végezhető el.
Tanfolyami díj: 40.000 Ft.
A tanfolyamra való jelentkezésnél F.E. Eckard Strohm fenntartja a jogot magának, hogy nem kellő felkészültség esetén, és spirituális érettség hiányában a tanuló beavatását elutasítsa.

Aktív Szellemgyógyászat©® V. Mesterfokozat
Egészen speciális technikákat tanulnak a tanulók, melyekkel a nem mindennapos problémákat is kezelni tudják. A tanítás világába is betekintést nyer a tanuló, hiszen ezután már ő is oktathatja az Aktív Szellemgyógyászatot. Ehhez megfelelő ismeretről, és érettségről kell vizsgát tenni.
Tanfolyami díj: 70.000 Ft.

 
Home
REIKI
AROLO ©®
Aktív szellem-gyógyászat ©®
Angyal
-kommunikáció
Egyebek
Tanfolyamok
Programok
Fórum




© Copyright 2000.-2006. Adminisztrátor Minden jog fenntartva | Adatvédelmi nyilatkozat