REIKI
REIKI

A reiki a legkönnyebben megtapasztalható gyógyító energia.
Dr. Mikao Usui a XIX. században fedezte fel újra számunkra.
A reiki szó jelentése:
Egyetemes életenergia. Számunkre ez Isteni energiát jelent. Ez az energia intelligens, a beteg helyre jut, így a gyógyítónak nem kell attól tartania, hogy bármit is rosszul csinálhat. Kizárólag élőlényekre alkalmazható, növényekre, állatokra és emberre. A reikire beavatott személy rezgésszintjének növekedése folytán nyugodtabbá válik, nyitottsága , és ezzel együtt Istenbe vetett hite megnő.

Dr. Usui alapelvét a következő öt pontban fogalmazta meg, melyek máig is érvényesek:

Dr. Mikao Usui - Csak ma ne mérgelődj!
- Csak ma ne aggodalmaskodj!
- Tiszteld tanáraidat, szüleidet és az időseket!
- Becsülettel keresd meg a kenyered!
- Légy hálával minden létező iránt!
F.E.Eckard Strohm

Mi a reikit a R.A.I., vagyis a Reiki Association International keretein belül gyakoroljuk. Ezt a szervezetet F.E. Eckard Strohm 1991-ben hozta létre azután, hogy Dr. Usui médiumi úton avatta őt reiki nagymesterré azzal a kéréssel, hogy az addigi reikis gyakorlaton reformokat hajtson végre.

A reiki oktatásában és gyakorlatában fontossá vált:REIKI
           - A reiki keresztény -de nem egyházi- oldalának hangsúlyozása,
           - Az emberi test energiaáramlatainak bevonása a reikivel való munkába,
           - Az eddig becsúszott tévedések és hibák korrigálása,
           - Új ár, és teljesítményszint felállítása.

 

Tanfolyamok a szervezeten belül:

Reiki I.
A tanfolyamon a tanuló megismerkedik az isteni energiával, megtanulja a kézrátétellel történő gyógyítás alapjait. A beavatások által, melyek egyben csodálatos élmények is, megtapasztalja gyógyító csatornáinak megnyílását, ugyanekkor megnő rezgés és energiaszintje is. Gyakorlás által megtanulja az önmaga, és a mások kezeléséhez szükséges kézpozíciókat.
Tanfolyami díj: 5.625 Ft.

Reiki II.
A tanulók megismerkednek a reiki szimbólumai közül hárommal. Ezt a beavatások által további reikis munkájukban bármikor használni is tudják. A szimbólumok által a reiki energiát képesek lesznek intenzívebben közvetíteni, mentális problémákat kezelni, és többé nem jelent akadályt a távkezelés sem.
Tanfolyami díj: 11.875 Ft.

Reiki mester
A tanfolyamon kapott beavatás után sokszorosára emelkedik a tanulók rezgés és energiaszintje. Megkapják a jogot a negyedik, azaz a mester szimbólum használatához, amivel ezentúl mint mester férnek hozzá az isten életenergiához . Ezzel együtt megkezdődik a mesterréválás útja is.
Ezentúl már csak a mesteren múlik, hogy ténylegesen meddig tud eljutni.
Tanfolyami díj: 37.500 Ft.

Reiki tanár
Ez az eddig megtanultak komoly átismétlését jelenti, ami után a reiki mester megkapja a R.A.I-tól a jogot arra, hogy ő maga is reikiseket tudjon kiképezni, tehát beavatni egészen a mester fokozatig.
Tanfolyami díj: 70.000 Ft.

 
Home
REIKI
AROLO ©®
Aktív szellem-gyógyászat ©®
Angyal
-kommunikáció
Egyebek
Tanfolyamok
Programok
Fórum

Web www.reiki.hu 


Egy 'új' reikis könyvben szereplõ R.A.I-os kritikákra adott kérdések és válaszok.is.© Copyright 2000.-2006. Adminisztrátor Minden jog fenntartva | Adatvédelmi nyilatkozat