Angyal-kommunikáció
Angyal-kommunikáció

Számtalan történetet ismerünk arról, hogy az angyaloknak nevezett, tisztán szellemlények képesek bennünket segíteni, irányítani, vezetni. Volt idő, amikor könyvek sokaságát írták róluk, de olyan kor is akadt, amikor az emberek ostobaságnak tartották az angyalok létezését és mindent elkövettek, hogy ezt tudatukból kiirtsák. Úgy ahogy megmaradt néhány főangyal visszafogott tisztelete, és a gyermekekre vigyázó őrangyalok képe.


 

Új fejezetet jelentett, amikor F.E. Eckard Strohm 1989-ben megjelentette Atlantisz Angyalai című könyvét. Nem szívesen nyúltunk hozzá a könyvesboltok polcain, mikor végre magyarul is kiadták. Aztán egyre ismertebbé lett a könyv, sőt gyakorlattá vált életünkben a benne felkínált lehetőségek mindennapos használata. Megértettük, hogy a teremtéssel együtt ők is részei lettek a világnak. Megszerettük őket. Megtapasztaltuk, hogy a fizikai jelenségek mögött ott van egy, vagy egy egész angyal sereg. Nap-, Föld-, Víz-, Levegő angyala, s még sorolhatnám a sort szinte vég nélkül. A könyvből megtudhattuk, hogy Atlantiszon milyen rituálékkal hívták segítségül őket, mennyire részei voltak az akkori életnek.


 
Home
REIKI
AROLO ©®
Aktív szellem-gyógyászat ©®
Angyal
-kommunikáció
Egyebek
Tanfolyamok
Programok
Fórum

Megtudtuk azt is, hogy a Krisztus korabeli Esszénusok szintén mindennap az Angyalok segítséét kérték, amit aztán meg is kaptak. Kiderült, hogy szeretik ha mi is segítségül hívjuk őket, hiszen feladatuk az emberek segítése, akár tudomásul vesszük őket akár nem. A könyvben leírtak alapján mi magunk is hívhatjuk őket , de megkönnyíti a munkánkat, ha a R.A.I. által kiképzett oktatók segítségével sajátítjuk el az angyalkommunikáció művészetét.


Tanfolyamok a szervezeten belül:

Angyal I.
A tanuló megtudja, hogy kik is az angyalok, milyen szempontok alapján osztjuk fel őket "karokba", továbbá megtapasztalja lényüket és energiájukat. Megtanulják azt, hogyan lehet őket segítségül hívni, miként tudják őket inkorporálni, vagyis testükbe hívni.
Tanfolyami díj: 5.625 Ft.

Angyal II.
Még további tapasztalatot szerezhetnek a tanulók a tudatosan felépített meditációk által. Megélik azt, hogy az őrangyalok mindig az oldalunkon állnak, és segítenek bennünket életfeladatunk megtalálásában és megoldásában. Segítséget adnak abban, hogy megértsük a bennünket ért szenvedések értelmét. Különböző technikákkal még kiegészül az angyalhívások lehetősége.
Tanfolyami díj: 10.625 Ft.

Angyal tanári
A tanuló a beavatással megkapja az angyalok támogatását a tanfolyamok levezetéséhez. Ettől kezdve hitelesen tudja átadni mind azt az ismeretet és tapasztalatot, amelyre eddig szert tett.
Tanfolyami díj: 68.000 Ft.


© Copyright 2000.-2006. Adminisztrátor Minden jog fenntartva | Adatvédelmi nyilatkozat